FLOWFit

 Optimaliseer je gezondheid, beweeg met plezier en voorkom blessures.

WERKWIJZE

In een uitgebreide intake testen we je gehele lichaam, motoriek, kracht, balans, flexibiliteit en snelheid. Hieruit analyseren we jouw sterke, maar vooral ook zwakke schakels. Deze gegevens leggen we naast jouw doelstelling en maken daarmee een individueel trainingsplan. Daar kan je zelf mee aan de slag buiten, in de sportschool of in onze speciale trainingen onder leiding van het flowfysio team. Wil je verder gaan dan bewegen, en je voeding en mentale fitheid optimaliseren dan hebben wij de specialisten voor je klaar staan.

 

Als je het specifiek wil maken voor jouw sport dan kan je ook een FIT test doen. Hierbij kijken we niet alleen naar je zwakke en sterke schakels, maar maken een video analyse van jouw sportspecifieke bewegingen, controleren en adviseren we je over sport materiaal, sport inlays, en maken een individueel trainingsplan. Hierin word niet alleen rekening gehouden met de juiste inspanning, maar ook met een goed herstel. Om je beter te maken en blessures te voorkomen! 
 

SPECIALISMEN

FYSIO

Werk aan de basis van je lichaam

Analyseren van bewegingspatronen, opsporen van zwakke schakels, en terug winnen van beweeglijkheid en coördinatiecoordinatie op een verantwoorde manier middels hands on technieken en gerichte oefeningen

 

SPORT FYSIO

Trainen als een professional en voorkom blessures

Opstellen van trainingschema’s op maat om je snel, efficiënt en verantwoord je doel te laten bereiken. Advies voor gebruik van de sportmaterialen en correcte afstelling van je gear.

 

MANUELE THERAPIE

Sterker door een betere houding

Optimaliseren van de uitlijning van het lichaam om klachten te voorkomen en de belastbaarheid tijdens het trainen optimaal te maken.

 

DRY NEEDLING

In een prik ontspannen

Oplossen van blokkades in spieren, pezen en het bindweefsel om de optimale voorwaarden te bereiken voor een adequate training of prestatie.

 

VOEDING

Goed gevoed

Maaike Soetermans analyseert & elimineert belastende stoffen die jouw energie systeem kunnen beperken. Zorg dat je de juiste brand en bouwstoffen tot je neemt om fit aan de start en de finish te verschijnen.

 

COACHING

Creëer balans en doe waar jij je goed bij voelt

Wil je werk, sport en sociaal leven optimaal combineren, of wil je meer uit je werk of sport halen. Mentaal is er vaak veel winst te halen. Nout Heetvelt gaat met jou aan de slag om te kijken hoe je mind zijn optimale staat kan vinden.