FLOWPRO

Presteren op top niveau, kampioen worden of een record verbeteren.

 

WERKWIJZE

Klim op de ladder van eindeloze progressie. Alles is mogelijk, verleg je grenzen op fysiek, mentaal en energie niveau. 
Aan de hand van jouw specifieke behoeftes stellen we een team van specialisten samen met expertise in jouw discipline.

Jouw doel vormt de basis van onze aanpak. Aan de hand van fysieke en mentale tests kijken we waar jij kunt verbeteren en optimaliseren. Een individueel plan word opgesteld en uitgevoerd door het team dat jij nodig hebt. Dit kan bestaan uit een kracht- & conditie trainer, een fysio- of manueel therapeut, een sport diëtist, en een coach. Deze disciplines hebben we voor jou onder een dak. Daarnaast kan het nodig zijn om het team uit te breiden met sportarts, orthopeed of podoloog. Afspraken kunnen we snel voor je regelen met de experts in hun vakgebied. Zo bouwen we een team om van jou de Champ te maken!


 
 

SPECIALISMEN

FYSIO

Fysieke flow

Een optimaal functionerend lichaam, een functionele unit afgestemd op de taak een vrije stroom van energie en kracht. perfectioneren op het hoogste niveau door bindweefsel technieken, mobilisatie oefeningen en onderhoud programma’s voor onderweg

 

SPORT FYSIO

Prepareer om te winnen

Specifieke trainingsschema’s afgestemd op jouw doelstelling voor dit seizoen. of je nu in de voorbereidings- of wedstrijdperiode zit er is altijd verbetering mogelijk. Wij gebruiken onze biomechanische inzichten samen met de wetenschapelijk onderbouwde IAS - trainings methode

 

MANUELE THERAPIE

Direct in vorm

Na een crash of overbelasting bij zware wedstrijd kan er een verstoring ontstaan in de uitlijning van het lichaam. Dit kost energie en die kan je beter gebruiken voor je prestatie. Met manipulaties herstellen we jouw systeem a la minute.

 

DRY NEEDLING

Snel uit de knoop

Zware training of wedstrijden geven regelmatig verhoogde spierspanningen of zelfs spierknopen. Hierdoor wordt zowel het herstel als de prestatie belemmerd. Vrijmaken van deze blokkades helpen je sterker en sneller te maken en voorkomen blessures.

 

VOEDING

Jouw superfuel

Optimaal presteren kan alleen met de beste brandstof. Het herstel en de opbouw van je lichaam is een precieze taak en per persoon kan dit totaal verschillen. Maaike Soetermans onderzoekt, test en meet waar jij een winnaar van wordt en stelt een maatprogramma op aan de hand van jouw specifieke behoeften en unieke stofwisseling.

 

COACHING

Mentale focus op het hoogste niveau

Jij wil je mind blijven ontwikkelen, en op het top van je kunnen gebruiken. Training van je geest, een eindeloze progressie. Samen met Nout Heetvelt kijk je hoe en waar we jouw sterkste tool kunnen slijpen.