Flow Team

 

Ons team van toegewijde professionals die klaar staan om samen te werken aan jouw herstel, gezondheid en topprestatie.

 

Tim Binkhorst

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Dry Needling Therapeut

Meer dan 15 jaar ervaring met sport revalidatie, behandeling en training. Oprichter van Flow Fysio en het F.I.T-concept, gedreven om de mens in balans te brengen. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties om gezondheid en beweging te optimaliseren. Door vele sport blessures ervaringsdeskundige geworden. 

Sport: Surfen, mountainbiken, klimmen, hardlopen, yoga

 

Jelle Raggers

 

Fysiotherapeut, Personal Trainer

Sinds 2018 werkzaam bij Flowfysio. Gefascineerd door de werking van het menselijk lichaam. Door iemand te laten ervaren welke mogelijkheden het lichaam allemaal heeft, proberen het herstel of de te leveren prestatie zo optimaal te maken. Veel ervaring opgedaan met sportgerelateerde klachten aan schouder, knie en enkel. Tevens werkzaam als looptrainer binnen flowfysio.

Sport: Kitesurfen, hardlopen, fitness

 

Wouter Stijger

Fysiotherapeut, Sportmassage, Trainer

Na de stage bij Flow Fysio is Wouter op reis gegaan om zijn surf skills te verbeteren, sinds einde zomer 2018 werkzaam als fysiotherapeut bij ons team. Door brede interesse op sportgebied heeft hij in korte tijd veel ervaring opgedaan met sportspecifieke blessures. Deze kennis kan hij toepassen om u beter te laten bewegen en problemen te voorkomen.

Sport: Surfen, tennis, fitness, crossfit

 

Dexter Dirkmaat

Fysiotherapeut, Kinesiotaping

Fysiotherapeut bij Surf Top Sport Centrum, Nederland. Sinds het einde van mijn stageperiode in februari ’14, aan het werk als zelfstandig fysiotherapeut bij Flow Fysio. Gedreven om mensen te helpen hun doel te bereiken. En vooral om kinderen beter en met plezier te laten bewegen.  Naast fysiotherapeut actief als surf-, ski-, en snowboardleraar.

Sport: Honkbal, surfen, snowboarden en skateboarden

 

 

Onze visie

Of je nu hersteld van een blessure of operatie, voor het eerst de dam tot dam loop wilt doen of een wereldrecord wil verbreken. Op elk niveau is verbetering mogelijk door te werken aan een optimale gezondheid. Er zijn veel mogelijkheden om grip te krijgen op gezondheid en prestaties nog voordat blessures, overbelasting en zelfs ziektes de kans krijgen.

Met een multi-disciplinaire en wetenschappelijk onderbouwde aanpak maken we je samen beter in vorm dan ooit.
En we geven je de kennis en het inzicht om deze eindeloze progressie voort te zetten.

Werkwijze

Aan de hand van jouw doelstelling geven onze professionals aan waar voor jou de oplossingen, kansen en uitdagingen liggen.

Met een mix van manuele therapie, sport fysiotherapie, diëtetiek, training, coaching, yoga en meditatie geven we de begeleiding, behandeling en tools om jouw doel te bereiken. Sneller en beter!